راهنمای پرداخت الکترونیکی شهریه

راهنمای واریزالکترونیکی  بدهی شهریه

دانشجویان گرامی جهت واریز شهریه پس از وارد شدن در سامانه گلستان به آدرس: 79.175.156.50:5000 ویا آدرس :khoramdareh.kar.ac.ir مراحل ذیل را انجام دهید.

• در منوی آموزش وارد منوی شهریه شده و پرداخت الکترونیکی را انتخاب نمائید
  • در صفحه پرداخت الکترونیکی که ترم پرداخت مشخص می باشد  در قسمت مبلغ پرداختی، میزان مبلغ واریزی را وارد نمایید .
  • بر روی آرم بانک ملت کلیک نموده تا وارد درگاه بانک ملت شده واطلاعات کارت را وارد کرده و شهریه را واریز نمائید .

*****داشتن رمز دوم کارت  جهت واریز شهریه الزامیست .

*****ضمنا واریز شهریه وبدهی فقط بصورت الکترونیکی واز سامانه گلستان امکان پذیر می باشد)